top of page

(15) Valdes sēde kā demokrātijas izrāde biedriem - vēl viens pierādījums

Valde 2021.gada 21.jūnijā biedriem acīmredzami nospēlēja demokrātijas farsu, izliekoties, ka izslēgšanas jautājums tiek tiešām skatīts un vērtēts sēdes laikā.


Patiesībā paziņojums medijiem bija sagatavots jau pirms valdes sēdes un nonāca arī manās rokās pāris stundas pirms valdes sēdes.


Savukārt šeit publiskoju otru dokumentālu pierādījumu - uztraukuma pilnu saraksti ar partijas domēna uzturētāju 21.jūnijā pulksten 16.28, proti, pusotru stundu pirms valdes sēdes, ar kuru tiek organizēta paraksttiesību maiņa. 2 gadus pēc amata atstāšanas tas nu ir kļuvis "steidzami"!


Partijas sabiedrisko attiecību speciālists Ričards Alans Miezītis pusotru stundu pirms valdes sēdes "STEIDZAMI" lūdz atslēgt mani no partijas domēna. Lieki piebilst, ka nokārtot šo jautājumu man prasītu nospiest vienu pogu šajā portālā. Komentāri lieki, cik Ričarda Alana Miezīša veidotā partijas komunikācija par izslēgšanas demokrātiskumu un tiesiskumu, ir liekulīga un melīga.


Domēna uzturētājam 21.jūnijā pulksten 17.14 jeb 45 minūtes pirms valdes sēdes sākuma tiek nosūtīts nepieciešamais līdzpriekšsēdētājas Antoņinas Ņenaševas elektroniski parakstītais iesniegums.



296 views0 comments
Beitrag: Blog2_Post
bottom of page